Nieuws

Nieuws KI-Agil

Op de achtergrond zijn we druk bezig met de afronding van ID3AS en de opstart van het vervolgproject KI Agil.

Dit betekent dat de ID3AS-pagina een verandering gaat ondergaan. De komende maanden zijn we druk bezig met het afronden van ID3AS (tot 1.1.2021). Inmiddels zijn we al bezig met een vervolgproject genaamd KI Agil. Het is ook een INTERREG V-project dat loopt tot 1.7.2022.

We willen u graag in een korte samenvatting informeren over de inhoud van het KI Agil-project. Het doel van KI Agil is, met name voor ondernemers, om de voorwaarden voor de implementatie van AI te definiëren en op basis daarvan innovatieve industrieën te verbeteren.

Hanzehogeschool Groningen en Hochschule Osnbrueck-Lingen verkennen met zes ondernemers de grenzen van AI en zoeken naar uitvoerbare gebruikersopties, met als doel nieuwe werkvormen en businessmodellen te creëren om bedrijven te ontwikkelen, rekening houdend met de fundamentele principes van de samenleving. We zijn bezig met het creëren van de nodige structuur en het bepalen van het model dat moet worden gebruikt voor de eerste fase van het project. We houden je op de hoogte via berichten op deze pagina.